Atentie la tepari!! Daca doriti publicitate pe acest website folositi doar formularul de contact de pe site! Contact
Veti fi contactati doar de la adresa de email- telenoveleonline.com[at]gmail.com

Noutati :

Inima nu respecta reguli Episod 49

Inima nu respecta reguli Episod 49
Va dorim vizionare placuta si multumim ca ati ales acest site pentru a viziona serialul turcesc Inima nu respecta reguli online.
Nu uitati ca parerile voastre conteaza, asa ca va rugam ca dupa vizionarea acestui episod din serialul turcesc Inima nu respecta reguli sa lasati un comentariu mai jos.
Vezi online Inima nu respecta reguli Episod 49 fara a fi nevoie sa il descarci.
Pentru a putea vedea serialul turcesc Inima nu respecta reguli Episodul 49 fara intreruperi va rugam sa acordati minim 5 minute pentru incarcarea episodului.
Atentie!! Este posibil ca acest episod sa nu aiba subtitrare in limba romana.


Va multumim ca ati vizionat Inima nu respecta reguli Episod 49 si speram sa va anuntati si prietenele sau prietenii despre locul unde pot vizualiza telenovelele si serialele turcesti preferate online.
Inima nu respecta reguli - Unutulmaz serial turcesc
Share this article :

+ comments + 16 comments

Anonim
14 noiembrie 2011, 07:36

de ce se încarcă cu întreruperi și foarte greu?

Anonim
28 decembrie 2011, 21:56

Pana la acest episod am plans am trait cu intensitate fiecare episod revaut la infinit. Am tinut cu Eda si cu Harun...Totusi sa se casatoreasca cu cel pe care nu-l iubeste? Dupa atata timp si prin cate au trecut?...Sunt dezamagita. Nu cred ca viata e atat ne nedreapta!?
Cred ca ceea ce urmeaza, Eda isi merita pedeapsa...
Harun a fost intotdeauna asa cum ar fi trebuit sa fie...Eda l-a impiedicat de fiecare data...Pana la urma isi traieste viata ei sau a celor din jur> Cate vieti are? Nu se poate asa e nedrept...Minciuna are picioare scurte...

Anonim
8 ianuarie 2012, 12:20

si eu tin cu eda si cu harun dar va pleca la Londra alaturi de Ece se intilnesc la aeroport

Anonim
16 ianuarie 2012, 21:38

unde il pot vedea cu subtitrare?

Anonim
17 ianuarie 2012, 13:34

Doar la Kanal D se poate vedea cu subtitrare,lunea si martea.Daca nu l- ati urmarit pana la sfarsit, va spun eu sa incercati, pentru ca se intelege foarte bine si asa, netradus.Merita efortul,este un serial exceptional.

Anonim
17 ianuarie 2012, 22:21

cel mai tare serial turcesc

mirela
18 ianuarie 2012, 15:49

ce-l mai tare serial.eda ar trebui sa se casatoreasca in realitate cu Harun.se potrivesc de minune.am inteles ca Serhan yavas este divortat.sa se casatoreasca amandoi ar fi pacat sa stea separati-sunt prea frumosi.va pupic mirela.

Anonim
18 ianuarie 2012, 16:37

serialul inima nu respecta reguli este cel mai tare serial din lume traiesc fiecare ep din toata inima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Anonim
18 ianuarie 2012, 17:23

este un film super de ce nu se dau mai multe episoade pe saptamana?

Anonim
19 ianuarie 2012, 10:16

chiar nu se gaseste nimeni sa traduca ep netraduse poate nu putem sa vizionam la tv

Anonim
20 ianuarie 2012, 20:41

de ce episoadele 49 51...nu sunt in romana

Anonim
22 ianuarie 2012, 14:56

Prea frumos filmu o poveste de dragoste super!Dar oare de ce nu da mai multe episoade pe saptamana? Este foarte fain filmu ar trebui sa dati Lunea,Martea,Miercurea si Joia ca stau in suspans traiesc acest film este cel mai tare din lume nota 1000 sunteti super...! Mi-a placut atuncea cand Tolga si cu Harun s-au batut!Dar am cautat aproape peste tot si nu am gasit nicaieri episode subtitrate... Unde pot gasi ? Sunt multumita!

Anonim
24 ianuarie 2012, 00:48

doamne asa serial asa actori eda si harun un fil real si foarte tare cel mai tare film din lumeeeeeeeeeeeeee!!!!!¨¨iubesc serialul inima nu respecta reili

26 ianuarie 2012, 20:17

se intoarce dupa 4 ani cu copilul mare eda si harun ramin impreuna mire si mireasa am vazut ultimul episod

26 ianuarie 2012, 20:18

se intoarce dupa 4 ani cu copilul mare eda si harun ramin impreuna mire si mireasa am vazut ultimul episod

Anonim
27 ianuarie 2012, 07:24

da sa va fut in fata pe toti care lasati mesaje jeguri inferne

Trimiteţi un comentariu