Atentie la tepari!! Daca doriti publicitate pe acest website folositi doar formularul de contact de pe site! Contact
Veti fi contactati doar de la adresa de email- telenoveleonline.com[at]gmail.com

Noutati :

La Patrona Ultimul Episod 127

La Patrona Ultimul Episod 127

Pentru a viziona La Patrona Online online te rugam sa dai click pe playerul de mai jos.
Daca va place acest episod din telenovela La Patrona Online va rugam sa ne dati un like pe facebook.
Urmareste gratuit La Patrona Ultimul Episod 127 fara sa trebuiasca sa il descarci.
Ca sa poti urmari fara intreruperi serialul indian La Patrona Ultimul Episod 127 te rugam ca dupa ce ai dat click pe playerul de mai jos sa acorzi cateva momente pentru incarcare..
Atentie!! Este posibil ca acest episod sa nu aiba subtitrare in limba romana.Viata lui Adiana Ordonez a condus-o printr-o serie de incercari foarte grele dar datorita fortei sale, aceasta va reusi sa faca atat schimbari mentale cat si fizice pe parcursul vietii. Dupa ce parintii acesteia murisera intr-un accident, Adriana traise alaturi de Mari Cruz Perez, sefa familiei Beltran. Mari a devenit mama adoptiva a lui Adriana daruindu-i acesteia toata dragosteasi afectiunea.
Ghinionul lui Adriana incepe atunci cand se indragosteste de Alejandro, logodnicul uneia dintre fiicele familiei Beltran, aceasta devenind tinta multor membrii din familie. Dusmanii conspira impotriva ei si o inchid intr-un azil.
Ai urmarit serialul La Patrona Ultimul Episod 127. Daca ti-a placut te invitam sa revii pentru alte noi episoade si totodata sa iti anunti si prietenii despre locul unde pot urmari si ei cele mai noi telenovele online.
La Patrona Telenovela Online
Share this article :

Trimiteţi un comentariu