Atentie la tepari!! Daca doriti publicitate pe acest website folositi doar formularul de contact de pe site! Contact
Veti fi contactati doar de la adresa de email- telenoveleonline.com[at]gmail.com

Noutati :

Mentir Para Vivir Ultimul Episod 101

Mentir Para Vivir Ultimul Episod 101

Pentru a viziona Mentir Para Vivir Online online te rugam sa dai click pe playerul de mai jos.
Daca va place acest episod din telenovela Mentir Para Vivir Online va rugam sa ne dati un like pe facebook.
Urmareste gratuit Mentir Para Vivir Ultimul Episod 101fara sa trebuiasca sa il descarci.
Ca sa poti urmari fara intreruperi telenovela Mentir Para Vivir Ultimul Episod 101te rugam ca dupa ce ai dat click pe playerul de mai jos sa acorzi cateva momente pentru incarcare.
Atentie!! Este posibil ca acest episod sa nu aiba subtitrare in limba romana.


Oriana Caligaris (Mayrín Villanueva) este casatorita cu José Luis Falcón (Diego Olivera),si locuiesc in Cartagena, Columbia alaturi de fiica lor Alina (Ana Paula Martínez). Intr-o zi, Jose Luis ii marturiseste ca face trafic cu aur si ca castigurile se afla in banca pe numele sau si ca politia este pe punctul de a descoperi totul.
Oriana decide sa il paraseasca si sa se intoarca in Mexic impreuna cu fiica sa unde isi cauta unica sa prietena Raquel (Altair Jarabo), care impreuna cu Lucina (Cecilia Gabriela) au un mic hotel pe plaja. In hotel este cazat Gabriel Sánchez (Alejandro Tommasi), care dupa ce a ramas vaduv s-a casatorit cu Lila Martín (Lourdes Munguía), o femeie tanara si ambitioasa. Domnul Gabriel este tatal lui Ricardo Sánchez (David Zepeda), un tanar director care lucreaza la fabrica tatalui sau alaturi de Paloma Aresti (Adriana Roel) , milionara care o cauta pe nepoata sa Ines.

Ai urmarit telenovela Mentir Para Vivir Episodul 04. Daca ti-a placut te invitam sa revii pentru alte noi episoade si totodata sa iti anunti si prietenii despre locul unde pot urmari si ei cele mai noi telenovele online.
Mentir Para Vivir Telenovela Online
Share this article :

Trimiteţi un comentariu